Taxi fra dør til dør

 

Ålesund Taxi AS er eid av løyvehaverne tilsluttet Ålesund og Omegn Taxi SA.

Vi skal være det foretrukne valg når du ikke kjører selv, og vi kjørte vel 4 million kilometer i 2016. Da hovedsakelig i kommunene Ålesund, Giske og Sula, noe som gjør oss til en av de største brukerne av veinettet i vårt område. Inklusive løyvehaverne omsettes det for vel 60 mill kr årlig.

Ålesund Taxi AS driver i tillegg til formidling av turer, storbilavdeling med maxitaxi og handicaptransport – samt tilbyr limousine med selskapsvognløyve.

Vi kjører deg fra dør til dør, og er på veien hele døgnet, hele året.

Du kan bestille lav bil, 7-setere, Maxitaxi eller HC-transport hos oss


NB: skal du ut å reise, husk at vi også i Ålesund kan ha trafikk som blir hindret, og at en bil må kjøre et stykke for å ta nettopp din tur. Vi anbefaler derfor at du minst har 15 minutt tid på ditt avstigningssted, om du skal nå rutegående transport. På fly gjelder så klart egne regler, men her kan også tunellene til Vigra være stengt.

Det er Møre og Romsdal Fylke som bestemmer hvor mange løyver det skal være i et område, og det er konkurransetilsynet som fastsetter maksimalprisene for drosje, som Ålesund taxi er omfattet av.

Vår jobb er å gi deg et godt tilbud, og gode løsninger som gjør din bestilling og tur til en enkel opplevelse. Se hva vi tilbyr på appen TaxiFix.


Ålesund Taxi tilbyr også transport av pakker, og skal du ha kjapp transport er vi svært konkurransedyktige!